Logo Monique Vollenberg

Pedicure

Ik als pedicure kan u niet alleen van uw ongemakken aan de voeten afhelpen, maar ook helpen om dit te voorkomen!

Daarnaast kan ik u ook deskundig advies geven. Niet alleen over de manier waarop u uw voeten het beste kunt verzorgen, maar bijvoorbeeld ook over de aanschaf van schoenen, voetafwijkingen, loop- en voetoefeningen of over lichaamshouding.
Voor uw hele lichaam is het belangrijk dat de voeten goed verzorgd zijn. Daarbij help ik u graag. Ik ben gespecialiseerd in de diabetische voet.

Een pedicurebehandeling bestaat uit:

Voor het pedicuren werk ik met het merk Samenwerkende Pedicures. Het is een merk wat verzorging biedt aan veel voorkomende problemen, zoals kloven, kalknagels, zweetvoeten en droge voeten.
Kortom voor iedere voet heeft het iets te bieden.

Gellac nagels

Aanvullend kunnen nagels normaal gelakt worden, of met gellac. Gellac wordt als een nagellak opgebracht, maar wordt uitgehard onder UV-licht. Hierdoor is de lak meteen droog en sterk, waardoor de glans lang behouden blijft en het er lang mooi uit blijft zien.
Op de nagels van de tenen blijft de gellac zo'n zes weken zitten. Op de nagels van de handen blijft het ongeveer drie weken zitten, omdat deze nagels harder groeien. U hebt hier dus lang plezier van.

Gellac kan opgebracht worden als French Manicure, of in verschillende mooie kleuren.